Firmatøj


Firmatøj er en fantastisk mulighed for at profilere sin virksomhed på jobbet og/eller i fritiden
 

Tøjet er det mest synlige bevis på, at vi tilhører en bestemt gruppe og på hvilken måde virksomheden har valgt, at omverdenen skal opfatte os på.

Sport Direct er én af Danmarks største leverandører af firmatøj. Vores direkte salg sikrer altid konkurrencedygtige priser. Vi handler med de kendte mærkevarer og billigere alternativer i alle prisklasser, så du behøver ikke gå på kompromis med hverken pris eller kvalitet.

Vi står til rådighed med vores ekspertise i store og små opgaver, om det er firmakollektion, en skjorte, en flot polo, T-shirt eller DHL-løbetrøjen.
På firmatøj indgår naturligvis ofte tryk og brodering af firmaets navn/logo. Vi har eget trykkeri og har samarbejde med flere broderingsfirmaer. Det betyder, at vi kan levere en samlet løsning af tøj med tryk og broderi, hvilket gør det nemt og enkelt for vores kunder. Lad os hjælpe jer med hvilken løsning der passer bedst til jer.

Det vigtigste af alt: Du kan altid trække på en Sport Direct Profil medarbejder med masser af erfaring, produktviden og idéer.
Besøg gerne vores showroom, vi nærmest garanterer at du vil blive inspireret.

Se et udsnit af hvad vi kan tilbyde i vores kataloger her på siden.
Kontakt en af vores medarbejdere og lad os sammen med dig finde den bedste eller sjoveste måde, at profilere din virksomhed på.

Nedenunder kan du se alle vores profil kataloger.