Direkte salg til klubber, firmaer og institutioner

Sport Direct er Danmarks største leverandør af sportsudstyr, spilletøj og profilbeklædning. Vores direkte salg sikrer fornuftige priser, og vi handler kun med de kendte mærkevarer, så du behøver ikke gå på kompromis med hverken pris eller kvalitet. Bemærk at alle priser er eksklusive moms.

Sportsudstyr, spilletøj

Vi leverer spilletøj, beklædning, bolde, udstyr, sportsplejemidler m.v. til de fleste sportsgrene. Vores store sortiment omfatter også alle de rekvisitter som klubben har brug for, fx pokaler, sportspræmier, mål og net.

En stærk profil

Sport Direct har det tøj der skal til for at skabe opmærksomhed omkring firmaets navn og image. Både på job og i fritiden. Vi er totalleveandør af profiltøj. Bestil vores profilkatalog fyldt med lækkert mærkevaretøj med et udvalg, der strækker sig lige fra skjorter og jakker til t-shirts og sports- og jobtasker.

Få gode råd af fagfolk

Alle Sport Direct-medarbejdere er fagfolk med et solidt kendskab til de krav der stilles til beklædning og sportsudstyr i dag. Kig ind i vores showroom, hvor du kan se hele kollektionen. Ring gerne i forvejen så vi kan afsætte god tid til at præsentere vores produkter.

Intet salg til private

Sport Direct handler kun med sportsklubber, institutioner og momsregistrerede virksomheder.

Få en klubaftale med kontante fordele - Hold styr på klubbens indkøb!

Kontakt en af vores forhandlere for at få en klubaftale eller samarbejdsaftale. Aftalen kan have indbyggede sponsorater, bonussystem eller direkte aftale med en eller flere af vore leverandører. Aftalen sikrer dig og din klub kvalitet, service og leveringssikkerhed til en meget favorabel pris.