Vores nyeste kollektion af Craft kampagnen "Find Your Fit" er endelige på markedet

Craft som er hovedsponsoreren til Danmarks bedste kvindelige håndbold hold HC Odense har endelig lanceret deres nyeste kollektioner og samlet det i vores nyetste katalog. Det indeholder det nyeste udstyr og tilbehør indenfor Craft hvor kvaliteten er i fokus.

Der er stor fokus på spillertøj, træningstøj og forskellige hoodies indenfor Craft hvilket giver dig de bedste forudsætninger for få dækket alle dine behov for din sportsklub eller din sportsforening. Derudover har Craft valgt at have stor fokus på vand & vindtætte jakker som med sin enorme kvalitet kan anvdenes til enhver lejlighed i din fritid uden du skal tænke på at fryse mm.

Vi har udviklet og optimeret så vores nyeste katalog nu indeholder alt det vigtigste inspiration til dig og din lokale sportsklub eller forening. Vi håber du vil tjekke vores nyeste kollektion af Craft ud i vores katalog og vi håber vi kan inspirere dig.

Endeligt har vi 20% rabat på køb af holdsæt bestående af spillertrøje, shorts og strømper så skynd dig ind og tjek vores Craft katalog ud ved at klikke her