Vores nyeste kollektion af Joma kampagnen "All For Sport" er endelige udkommet i vores nyeste katalog!

Joma som er et stort sportsbrand og sponsor for flere af de største sportsstjerner indenfor fodbold, tennis og padel verdenen har endelig lanceret deres nyeste kollektioner og vi har samlet det i vores nyetste katalog. Det indeholder det nyeste udstyr og tilbehør indenfor Joma hvor udvalget i sortimentet er i fokus.

Der er stor fokus på spillertøj, træningstøj og forskellige hoodies indenfor Craft hvilket giver dig de bedste forudsætninger for få dækket alle dine behov for din sportsklub eller din sportsforening. Derudover har Craft valgt at have stor fokus på løbetøj som skal være behageligt, at kunne løbe i og derfor er bukserne yderst fleksible med en fantastisk kvalitet.

Vi har udviklet og optimeret så vores nyeste katalog nu indeholder alt det vigtigste inspiration til dig og din lokale sportsklub eller forening. Vi håber du vil tjekke vores nyeste kollektion af Joma ud i vores katalog og vi håber vi kan inspirere dig.

Endeligt har vi 20% rabat på køb af holdsæt bestående af spillertrøje, shorts og strømper i flere forskellige farver og størrelser så skynd dig ind og tjek vores Joma katalog ud ved at klikke her