Vores nyeste kollektion af Puma kampagnen" Progress Not Perfection" er endelig udkommet i vores nyeste katalog!

Puma som er et stort sportsbrand og sponsor for flere af de største sportsstjerner indenfor fodbold såsom Neymar fra storklubben Paris Saint Germain har endelig lanceret deres nyeste kollektioner og vi har samlet det i vores nyetste katalog. Det indeholder det nyeste udstyr og tilbehør indenfor Puma hvor kvaliteten i sortimentet er i fokus.

Puma er et brand som har brugt mange ressourcer på at opbygge sin troværdighed blandt forbrugerne og forsøgt at optimere på kvaliteten. Puma har i den seneste årrække investereret kraftigt og virkelig skabt en kvalitet som har formået at bide sig fast blandt nye forbrugere.

Der er stor fokus på spillertøj, træningstøj og forskellige jakker indenfor Puma hvilket giver dig de bedste forudsætninger for få dækket alle dine behov for din sportsklub eller din sportsforening. Puma har valgt at have stor fokus kvaliteten i produkterne og derfor er der i kataloget ganske få produkter men du kan på vores hjemmeside se mere til alle produkterne hvor vi også illusterer kvaliteten i produkterne fra Puma.

Vi har udviklet og optimeret så vores nyeste katalog nu indeholder alt det vigtigste inspiration til dig og din lokale sportsklub eller forening. Vi håber du vil tjekke vores nyeste kollektion af Puma ud i vores katalog og vi håber vi kan inspirere dig.

Endeligt har vi 20% rabat på køb af holdsæt bestående af spillertrøje, shorts og strømper i flere forskellige farver og størrelser så skynd dig ind og tjek vores Puma katalog ud ved at klikke her