Vores nyeste kollektion af Select kampagnen er endelig udkommet i vores nyeste katalog!

Select som er et stort sportsbrand og sponsor for flere af de største sportsstjerner indenfor fodbold, tennis og padel verdenen har endelig lanceret deres nyeste kollektioner og vi har samlet det i vores nyetste katalog. Det indeholder det nyeste udstyr og tilbehør indenfor Select hvor udvalget i sortimentet er i fokus.

Select brandet er et af de ypperste sportsbrand til de danske sportsklubber og sportsforeninger og derfor er der blevet mange ressourcer på, at optimere sortimentet bedst muligt.

Der er stor fokus på spillertøj, træningstøj og forskellige hoodies indenfor Select hvilket giver dig de bedste forudsætninger for få dækket alle dine behov for din sportsklub eller din sportsforening. Derudover har Select valgt at have stor fokus at udvalgt i sortimentet skal være det største overhovedet og der er derfor et hav af forskellige produkter i kataloget hvor man kan mixe farver og størrelser i mange forskellige konstellationer . 

Vi har udviklet og optimeret så vores nyeste katalog nu indeholder alt det vigtigste inspiration til dig og din lokale sportsklub eller forening. Vi håber du vil tjekke vores nyeste kollektion af Select ud i vores katalog og vi håber vi kan inspirere dig.

Endeligt har vi 25% rabat på køb af holdsæt bestående af spillertrøje, shorts og strømper i flere forskellige farver og størrelser så skynd dig ind og tjek vores Select katalog ud ved at klikke her